Aflyst Skads-Andrup sommer Cross

When
June 11, 2020 5:15:00 PM Europe/Copenhagen
Where
Andrup Byvej 79, 6705 Esbjerg Ø
Distance
2,3 + 2,5 + 5,0 + 7,5 km

Skads-Andrup Byfest byder velkommen til første udgave af Skads-Andrup Sommer Cross. Løbet foregår i området omkring stadion, og løberne kommer rundt på både græs, singletrack og skov. Ruten er nem og hurtig og kan løbes af alle løbere. Børn under 6 år samt børn på løbecykler, barnevogne, babyjoggere, hunde er ikke tilladt på crossruten. Familieruten på 2,3 km kommer rundt på stierne i Andrup, og er meget velegnet til børnefamilier eller en rask gåtur inden spisning.

Der er præmier til hurtigste løber på cross-ruten i alle 3 kategorier og ruter. 0-10 år, 11-17 år og +18 år på 2,5 - 5,0 og 7,5 km. Præmieoverækkelse foregår umiddelbart efter løbet i teltet.

Fra 0-18 år koster løbet 25 kr. 18 år og op koster det 75 kr. Prisen er inkl. spisning i teltet efter løbet. Spisningen kan købes seperat for 50 kr. pr. person. Løberne skal fremvise startnummer i teltet efter løbet.

Der er vand og frugt til alle løbere straks efter løbet, og der er mulighed for at købe drikkevarer i teltet. Der vil være begrænset mulighed for bad og omklædning efter løbet, og løberne skal respektere de omklædningsrum der bruges af fodboldspillerne.

Parkering foregår på skolens parkeringsplads. Bemærk at der ikke må parkeres på græsarealet ved siden af parkeringspladsen. Alternativt kan der parkeres CoCo bed and breakfest på januarvej cirka 400 meter fra start og mål.

Der vil være mulighed for bagageopbevaring ved nummerudleveringen - på eget ansvar.