Hvornår
4. juni 2016 11:00:00 Europe/Copenhagen
Hvor
Marielyst Strandvej 56, 4873 Væggerløse
Distance
5km, 10 km

Kvindeløb i Marielyst 2016


Lørdag d. 4. juni 2016  kl. 11.00 skydes årets Kvindeløb i Marielyst i gang.
Kvindeløbet i Marielyst afholdes i naturskønne omgivelser, og med start - og målområde på torvet i Marielyst er der garanti for masser af liv og aktivitet før og efter løbet. Ruten fører først løberne gennem det hyggelige sommerhusområde, mens man på vejen tilbage til torvet løber på diget med udsigt til strand og hav. Ruten er på 5 km og gennemføres enten én eller to gange afhængig af den valgte løbedistance. Tag din søster, mor, datter eller veninde under armen og tilmeld jer en aktiv og hyggelig formiddag i selskab med andre kvinder i alle aldre.
 

Kvindeløbet i Marielyst arrangeres af Højskolen Marielyst, Sydfalsters Turist - & Erhversforening, Destinationsforeningen Guldborgsund og DGI Storstrømmen. Deltagelse i Kvindeløbet koster 75,- og inkluderer chip til registrering af løbstid.
Online tilmeldingsfrist er onsdag d. 1. juni kl. 09.00. Eftertilmelding på dagen kan ske frem til kl. 10.30 og koster 100,- (kun MobilePay betaling)

OBS: Der er også mulighed for at deltage i et gratis gå-tilbud, der organiseres af initiativet ”Lykke få – ud at gå”. Deltagelse i gåturen er gratis og kræver ingen tilmelding. Ruten er ca. 4 km. Turen starter fra torvet i Marielyst kl. 11.10.


Kvindeløbet i Marielyst er et bronze-certificeret løb og er en del af Danmarks Officielle Løbskalender.