DGI Swimrun Silkeborg

When
September 4, 2016 10:00:00 AM Europe/Copenhagen
Where
Østerlundvej 10,8600 Silkeborg
Distance
6.5 km
Web
http://www.dgi.dk/triatlon/triatlon

Er du klar til en udfordring? Vi er klar med sensommerens fedeste motionsevent, når DGI Swimrun i Silkeborg løber af stablen. Med Silkeborgsøerne som udgangspunkt inviterer vi både dig og din familie på en løbe og svømmetur i noget af Danmarks flotteste natur - Der er løb både for børn og voksne.

Familiedistancen - 100 m svøm + 2 km løb. Her løber og svømmer børn og voksne sammen og kan hjælpe hinanden til målstregen. Deltagere skal være minimum seks år.

Voksendistancen - deltagelse i par -  5 km løb m svøm + 1200m svømning fordelt på 4 x 300 m stræk. Deltagere skal være minimum 15 år.

Paradisøerne i Silkeborgsøerne er et unikt natursted i Danmark. Vandet er klart, og med udgangspunkt fra Fort Østerlund i Virklund tager vi jer med på grusstier, kuperede trail, trapper og ikke mindst ø-hop i Skibstedvigen. I samarbejde med Naturstyrelsen har vi fundet en rute, der giver muligheden for at vi kan kombinere motion og natur i en helt enestående ramme. 

Familiedistancen foregår i området omkring Ellesø. Med start og mål ved Fort Østerlund er der banet vej for en hyggelig motions oplevelse med dine børn. Kystlivredningstjenesten har styr på sikkerheden. Der er sandwich og vand til alle deltagere, når I er i mål.

Starttider

Familiedistancen starter kl. 10.15, information gives kl. 10.00 

Voksendistance starterk l. 11.15, information gives kl. 11.00 

Endelige starttider og evt. inddeling i heats vil blive meldt ud senest dagen inden eventen.

Priser
Familiedistance: 100 kr for alle i familien.
Voksendistance: 400 kr per par

Præmier
Alle deltagere er med i konkurrencen om lodtrækningspræmier.

Udstyr
Alle deltagere får en badehætte, som skal bæres under svømmedelen. Brug af våddragt er valgfrit ved vandtemperatur over 15 grader.


Aflysning
Ved vandtemperatur under 15 grader er våddragt påbudt, og der kan laves ændringer i rutevalget. Ændringer annonceres senest dagen før.

Silkeborg Svømmeklub og DGI Midtjylland står bag eventen i samarbejde med motionssitet vorespuls.dk