Aalborg Havkajak Race 2016

Hvornår
27. august 2016 09:00:00 Europe/Copenhagen
Hvor
Løgstør eller Nibe Roklub
Distance
45 eller 25 km

Er du vild med søsport, og har du mod på en udfordring af de helt store? Så er Aalborg Havkajak Race lige noget for dig.

Starten går d. 27. august i  Løgstør, hvis du vil ro 45 km og i Nibe hvis du vil ro 25 kilometer senere i Målet er Honnørkajak i Aalborg, der i forbindelse med Aalborg i Rødt vil være klædt på til fest.

Denne unikke Limfjordsudfordring er for både motionister og eliteudøvere, der alle får mulighed for at få sved på panden, opleve Fjordlandets og Aalborgs natur fra søsiden samt mærke den endelige forløsning, når Aalborg kan skimtes i det fjerne.

Årets kajakoplevelse
Aalborg Havkajak Race er arrangeret af Aalborg Kommune i samarbejde med Nibe Roklub, Løgstør Roklub, Aalborg Svømmeklubs Sportsdykkerafdeling, Marinehjemmeværnet Aalborg og Vesthimmerlands kommuner samt DGI Nordjylland, der alle beskriver racet som årets kajakoplevelse herhjemme.

Arrangørerne bag Aalborg Havkajak Race
I denne anden udgave af Aalborg Havkajak Race har arrangørerne derudover et stort fokus på, at alle deltagere skal have en god og tryg oplevelse. Under hele løbet vil der derfor være følgebåde og hjælpekajakker til at assistere og følge løbsdeltagerne. Løbet er med tidtagning, som varetages af DGI Nordjylland.

Du kan tilmelde dig i følgende klasser:

Havkajak, Herre eller Dame

Åben klasse, Turkajak/surfski, Herre eller Dame

Der sendes deltager info ud ca. 10 dage før.